Concursul „Încuratul cailor de Sân’ Toader” de la Brâncoveni, anulat. Primarul: „Am speranța că în 2022 ne vom reîntâlni fără măști pe față și fără restricții, pe stadion”

Pandemia COVID întrerupe tradiția. Din cauza restricțiilor impuse de către autorități, primarul din Brâncoveni, Ion Cheroiu, a decis ca ediția a XI-a a concursului „Încuratul cailor de Sân’ Toader” să nu aibă loc, în acest an.

Primarul are speranța că anul viitor totul va reveni la normal, iar întreaga comunitate locală, dar și concurenți din toată țara vor putea veni pe stadionul Mărgheni din Brâncoveni.

„Ştim că aşteptaţi cu nerăbdare evenimentul Încuratul cailor de Sân’ Toader de la Brâncoveni, din păcate cea de-a XI-a ediţie a tradiţionalului eveniment, care trebuia să se desfăşoare pe data de 20 martie, este anulată din cauza pandemiei de COVID-19.  Astfel, sărbătoarea care timp de 10 ani a adus zeci de mii de participanţi din toată ţara, care a animat localitatea noastră şi care ne-a dus numele peste tot în ţară, nu se va desfăşura în acest an. În speranţa că în 2022 vom putea să ne reîntâlnim fără măşti pe faţă şi fără restricţii pe stadionul din Mărgheni, vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.