FOTO. Mașină răsturnată în șanț, la Curtișoara. Un tânăr din Oporelu a ajuns la UPU Slatina

Un accident rutier a avut loc duminică, 21 martie, în jurul orei 17.20, în comuna Curtișoara, o mașină fiind găsită răsturnată într-un șanț. Un tânăr, de 31 de ani, din Oporelu a ajuns la UPU Slatina.

„La sosirea echipajelor, autoturismul implicat în accident a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar o persoană a fost găsită în afară acestuia, conștientă. Pacientul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Oporelu, a fost preluat de echipajul SMURD, cu dureri toracice și excoriații la cap și transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, șoferul nu a fost găsit la fața locului.

„La fața locului a fost găsit un singur autoturism avariat. Un bărbat de 31 de ani din comuna Oporelu, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului, polițiștii desfășurând activități specifice pentru identificarea acestuia si luarea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.