După două decenii, Scornicești are piață. Primarul a anunțat că o deschide la finalul lunii

După două decenii în care nu a avut piață, Scornicești va avea un loc special amenajat de unde localnici își vor putea achiziționa legume și fructe proaspete, lactate, ouă și carne. Primarul din Scornicești, Daniel Tudor, a solicitat, săptămâna aceasta, autorizarea pieței agroalimentare din oraș. Edilul își dorește ca piața să fie dată în folosință până la finalul acestei luni.

„Este vineri, se apropie week-end-ul și se încheie încă o săptămână intensă, în care am mai făcut un pas pentru îndeplinirea unui alt proiect important, propus și asumat în vederea dezvoltării orașului Scornicești și a localităților componente. Mai exact, vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna aceasta am depus documentația necesară pentru obținerea avizului de funcționare a Pieței Agroalimentare, atât la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt, cât și la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Olt, urmând ca până la finalul luni aprilie a anului în curs să fie dată în folosință. Personal, țin să vă asigur că, în paralel, se lucrează pentru implementarea mai multor obiective necesare orașului nostru, astfel în cât în cel mai scurt timp, să le ducem la bun-sfârșit pe toate!!!”, a declarat primarul din Scornicești.

Pentru că va fi inaugurată în apropierea Sărbătorilor Pascale, primarul și-ar dori să solicite autorităților inclusiv avizarea unui centru temporar de sacrificare a mieilor.

Potrivit primarului, întreaga investiție s-a ridicat la  100.000 de euro.

sursa foto: facebook