FOTO. Localnicii din Curtișoara au petrecut până târziu în noapte, la „Sărbătoarea Nucului”

Localnicii din comuna Curtișoara, județul Olt, dar și persoane din zonele limitrofe, au petrecut duminică, 1 octombrie, până târziu în noapte, la „Sărbătoarea Nucului”, sărbătoare ce a avut loc în Grădina de vară, din centrul localității.

La evenimentul organizat, în acest an, de Primăria Curtișoara, care are o tradiție de peste două decenii, au urcat pe scenă Orhcestra „Doina Oltului”, dirijor Cristian Dumitru, dar și soliștii Maria Ghinea, Niculina Stoican, Violeta Constantin, Neta Soare și Aurel Moldoveanu. Seara s-a încheiat cu recitatul Georgianei Lobonț, urmat de un show de lasere și foc de artificii.

Primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu, a premiat nouă cupluri care au împlinit o jumătate de secol de la căsătorie.

În timp ce petrecerea era în toi, iar localnici erau prinși în horă pe muzica Violetei Constantin, în Grădina de Vară din centrul localității și-au făcut apariția președintele CJ Olt, Marius Oprescu, și întreaga echipă social-democrată de la Olt.

Oprescu, care participă an de an la eveniment, a precizat că primarul comunei Curtișoara, Gheorghe Gănescu, a reușit să facă o administrație performantă, punând umărul la dezvoltarea localității.

„Particip cu drag la Sărbătoarea Nucului de foarte mulți ani. Încă de la primul an de mandat de primar al lui Gică, cu toții am fost alături de el. Vorbeam de o dublă semnificație, pentru că astăzi (n. red. – duminică, 1 octombrie) este și o sărbătoare creștină foarte importantă pentru noi și ținem foarte mult la aceste lucruri. Am venit cu întreaga echipă politică și administrativă a județului Olt. Gică de la Curtișoara, un om care a reușit să demonstreze că face o administrație performantă. Vă urez petrecere frumoasă!”, a spus Oprescu, pe scena de la Curtișoara.

Pe de altă parte, primarul Gănescu i-a mulțumit liderului de la județ că l-a sprijinit în toate proiectele pe care le derulează în comuna Curtișoara.

Astfel, alături de șeful forului județean, pe scena de la Curtișoara, au mai urcat: vicepreședinții CJ Olt, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, deputații de Olt- Marius Iancu, Adrian Chesnoiu și Cătălin Grecu, subprefectul județului Olt, Cosmin Floreanu, inspectorul general al ISJ Olt, Adelin Bărbulete, Florin Ciocan, președintele ANMCS, cu rang de secretar de stat, Emil Marinescu, președintele pensionarilor, Daniel Bărbulescu, director adjunct AFIR, Corina Sulger, președintele OFSD Olt, și Cristian Ungureanu, inspector șef ITM Olt