Un bărbat, de 55 de ani, din cartierul Satu-Nou din Slatina s-a spânzurat într-un atelier de reparații auto. Era în divorț cu soția

Un bărbat, de 55 de ani, ce locuia în cartierul Satu Nou din Slatina a fost găsit, luni, 12 aprilie, spânzurat într-un garaj în care acesta avea amenajat un atelier de reparații auto.

„La data de 12 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost găsit spânzurat la adresa de domiciliu. Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, formată din polițiști de investigații criminale și criminalist, s-a deplasat de îndată la adresa indicată. La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, de 54 de ani, din localitate. Cadavrul nu prezintă urme  vizibile de violență, cu excepția șanțului din jurul gâtului, specific spânzurării. Acesta a fost depus la morga în vederea efectuării necropsiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Se pare că trupul acestuia a fost descoperit de cumnatul bărbatului. Slătineanul a lăsat și un bilet de adio în care spune că a recurs la un asemenea gest pentru că se afla în divorț cu soția.

foto: arhivă