Primăria Slatina, ajutor pentru 4.348 de slătineni, de Paște. Lista cu unitățile de unde pot fi achiziționate alimente, medicamente și haine

Primăria municipiului Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Paște, acestea fiind împărțite de către poștași. Astfel, din numărul total de 4.403 cereri depuse, inițial, de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale 4.348 de slătineni.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 1 – 26 februarie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 136 de unități comerciale de pe raza municipiului.

Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.