VIDEO. TRAGIC. O femeie din Bârza, salvată în ultimul moment de pe Podul Olt. A vrut să se sinucidă, pentru că fiul ei a plecat în străinătate

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slatina- Biroul de Ordine Publică și cei de la Găneasa au salvat în ultimul moment, miercuri, 12 mai, o femeie, de 62 ani, din satul Brăneț, comuna Bârza. Aceasta a fost la un pas să-și pună capăt zilelor, fiind tare supărată că fiul ei a plecat în străinătate.

Polițiștii au găsit-o pe femeia pe Podul Olt, având  asupra sa doi saci plini cu pietre, o funie și un colac de sârmă.

„Colegii din cadrul Poliției Municipiului Slatina – Biroul de Ordine Publică au primit un apel prin care au fost sesizați despre faptul ca o persoana de sex feminin dorește sa se arunce de pe podul Olt. A.s. Doru Dragnea, A.p. Alexandru Scarlat, Ag. Florin Radu și Ag. Cristina Geampăroiu s-au deplasat de urgență la locul indicat, respectiv după Podul Olt, pe partea stângă, la aproximativ 100 de metri de drumul național, unde au găsit o persoană de sex feminin D. F., din sat Braneț, comuna Bârza, județul Olt, care avea asupra sa doi saci din rafie plini cu pietre, două genți în care se aflau o funie, un cablu și un colac de sârmă. Fiind întrebată ce căută în zonă, aceasta a răspuns că dorește să își pună capăt zilelor aruncându-se în râul Olt din cauza faptului că fiul ei a plecat în străinătate și nu poate sta fără el, acesta nedorind să se întoarcă acasă. Interventia reușită a colegilor, tactul,profesionalismul si diplomatia avută in discutiile cu persoana ce era pe cale de a-si pune capăt zilelor, au făcut ca acum o persoană să fie încă in viață, transmite Sindicatul Polițiștilor – Sidepol București.

Femeia a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.