Emil Moț, despre primul eveniment de la Slatina: Eu cred că, la finalul lunii septembrie, o să organizăm „Oltenii şi Restu’ Lumii”

Primarul Slatinei, Emil Moț, a precizat că primul eveniment public organizat în Slatina va fi în septembrie. Edilul își dorește ca lucrurile să reintre în normal până în toamnă, iar festivalul ce a devenit deja o tradiție, „Oltenii şi Restu’ Lumii”, să poată fi organizat în siguranță, mai ales că a fost și prins în buget. 

„Noi, când am construit bugetul, nu am luat nimic în calcul până în toamnă, nu vrem să riscăm. În funcție de gradul de vaccinare, atunci când facem rectificarea în iulie, putem să prindem în buget. Primul eveniment pe care l-am luat în calcul este Oltenii şi Restu’ Lumii, eveniment de marcă pentru noi, este și bugetat. În cazul în care vaccinarea merge bine în Slatina, eu zic că la finalul lunii septembrie o să facem primul eveniment. Din păcate, până atunci nu am luat în calcul nimic, pentru că nu știm cum va decurge vaccinarea. Fără vaccinare nu putem face apropiere socială. Jumătate din populația activă a Slatinei să fie vaccinată, atunci putem să facem”, a spus Moț.