Polițiștii din Slatina caută o femeie de 34 de ani. Luminița Iacobescu nu s-a mai întors în locuința unde stă cu mama sa

Polițiștii olteni caută o femeie, de 34 de ani, ce nu a mai revenit la domiciliu. Dispariția a fost anunțată de mama tinerei. Cele două femei locuiesc împreună, în Slatina.

„Astăzi, 25 mai 2021, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost sesizaţi de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, IACOBESCU LUMINIȚA DENISA, în vârstă de 34 de ani, ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 14.30 și nu a mai revenit la adresa comună. Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

 IACOBESCU LUMINIȚA DENISA poate fi recunoscută după următoarele semnalmente: ten deschis, 1.75 m înălțime, constituție robustă,  păr șaten lung și ochi căprui. Femeia prezintă o cicatrice pe antebrațul stâng.

La momentul dispariției, femeia purta o cămașă subțire albă imprimată cu forme neregulate colorate, blugi, încălțăminte neagră sport și avea asupra sa o geantă de umăr neagră.

Cei care dețin informații sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.