FOTO. Percheziții în Olt, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Brașov, Alba și București. Achiziționau material lemnos de la un ocol silvic din Olt și nu declarau veniturile

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, joi, 10 iunie, 32 de percheziții la persoane și firme din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi Bucureşti.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Două persoane din Argeș sunt bănuite că au achiziționat material lemnos din cadrul unui ocol silvic de pe raza județului Olt pe care ulterior l-ar fi valorificat fără să declare veniturile. Cinci persoane au fost duse la sediul IPJ Olt pentru a fi audiate.

„Din cercetări a reieșit faptul că, două persoane fizice din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat. În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, 5 persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.