Jandarmeria Olt și-a mărit echipa. Tânăra a terminat în primii cinci din țară Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București

Andreea-Mihaela Tobescu (23 de ani) lucrează începând de luni, 26 iulie, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt. Tânăra a depus astăzi jurământul de credință față de patrie și își începe cariera militară în județul Olt.

Andreea Tobescu este din Craiova și a terminat în primii cinci din țară Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, promoția iulie 2021.

„Începând de astăzi, echipa noastră s-a mărit: Andreea-Mihaela TOBESCU, absolventă în primii cinci din țară ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Jandarmi, Specializarea “Ordine și Siguranță Publică”, promoția – iulie 2021, a ales unitatea noastră pentru debutul în carieră. Tânăra noastră colegă a depus astăzi jurământul de credinţă faţă de patrie, trăind emoţiile unui nou început. Cu această ocazie, comandantul unității a felicitat-o pentru alegerea unei profesii dificile, care presupune riscuri și provocări permanente, un efort continuu de adaptare și sacrificii. În perioada următoare, va urma un program de pregătire pe parcursul căruia va cunoaşte specificul misiunilor şi atribuţiile ce îi revin în cadrul inspectoratului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.