Oltenii își caută loc de muncă. Șapte candidați pe un post de brancardier, la Spitalul Slatina

Concurență mare pe posturile de brancardier și îngrijitor de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ce au fost scoase la concurs, în această perioadă.

Pentru cele șase posturi de brancardier și-au depus dosarele 33 de candidați, toate fiind admise la proba de selecție. Astfel, șase candidați râvnesc la postul de brancardier disponibil pe Secția Oncologie, cinci olteni s-au înscris pentru postul vacant de la Boli Infecțioase, cinci pentru cel de la Cardiologie, cinci pentru postul de la Neurologie, iar cinci candidați concurează pentru postul de brancardier de la Ortopedie Traumatologie. Cel mai disputat post de brancardier este cel din Blocul Operator Central, pentru care s-au înscris șapte candidați.

Concurență mare este și pentru cele cinci posturi de îngrijitor, fiind depuse dosare după cum urmează: nouă dosare pentru cele două posturi vacante pe Secția Cardiologie, șase pentru postul de pe Secția ATI, patru dosare pentru postul din Secția Boli Infecțioase și patru dosare pentru postul de pe Secția Psihiatrie. Toate dosarele pentru posturile de îngrijitor au fost admise.

Proba scrisă a concursului pentru cele 11 posturi de brancardier și îngrijitor va avea loc pe 17 iunie, ora 9.00, urmând ca data susținerii interviului să fie comunicată în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.