Patru tineri se alergau cu cuțitele, în centrul Slatinei. Un jandarm a fost nevoit să scoată pistolul din toc

Jandarmii au intervenit în noaptea de luni spre marți, la ora 2.30, la Fântâna Speranței din Slatina pentru a aplana conflictul izbucnit între mai mulți tineri.

Unul dintre tineri avea un cuțit în mână, iar un jandarm a fost nevoit să scoată pistolul din toc pentru a calma spiritele.

„În data de 15 iunie, în jurul orelor 02:30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea unui conflict, oprind un tânăr care era urmărit de alți trei. În momentul în care jandarmii s-au apropiat de primul, au observat că acesta avea în mână un cuțit. Pentru că era agitat și nu coopera, unul dintre jandarmi a scos pistolul din toc și l-a somat să lase cuțitul din mână. Moment în care a intervenit un alt jandarm deposedându-l de cuțit”, a declarat Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

Jandarmii au mai descoperit încă un cuțit la un alt tânăr, dar nimeni nu a fost rănit.

„În urma efectuării controlului corporal si asupra celorlalți trei, s-a mai găsit un cuțit. Toți tinerii au fost conduși la sediul poliției unde au fost sancționați contravențional pentru tulburarea liniștii publice și provocare de scandal. Precizăm ca armamentul din dotare nu a fost folosit. Nici unul dintre tineri nu prezentau semne vizibile de agresiune, de asemenea nu a fost depusă plângere”, au mai declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.

foto: arhivă