VIDEO. Trafic blocat între Slatina și Valea Mare, după un accident în care au fost implicate trei mașini. Doi copii au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc joi, 17 iunie, în jurul orei 15.00, între Slatina și Valea Mare. Traficul rutier este complet blocat.

„La data de 17 iunie, orele 15.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65- E 574 între Slatina și Valea Mare. În eveniment au fost implicate 3 autoturisme, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale. În acest moment traficul este blocat complet”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Potrivit ISU Olt, la UPU Slatina au fost transportate patru persoane. O minoră, în vârstă de șase ani, conștientă, necooperantă, cu hematom frontal. O minoră, de un an și șapte luni, fără urme vizibile de traumă. O femeie, în vârstă de 28 de ani, conștientă, politraumatizată prin accident rutier și un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conștient, cu traumatism cervical, traumatism cranio-cerebral și excoriații la membrul superior stâng.