VIDEO. Polițistul din Slatina Viorel Teacă, intervenție promptă într-un supermarket din Sibiu

Polițistul Viorel Teacă, care lucrează în prezent în cadrul Poliției Sibiu, după o lungă activitatea la IPJ Olt, a avut o intervenție promptă miercuri, 16 iunie, alături de colegii săi, într-un supermarket din cartierul Valea Aurie din Sibiu.

Cunoscutul polițist slătinean a imobilizat și încătușat un bărbat care începuse să amenințe cu un cuțit în interiorul magazinului, printre clienți.

Polițiștii au găsit asupra bărbatului și un băț telescopic, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal. Totul a fost și filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

„Cuțitar imobilizat de polițiști la Sibiu. Colegii noștri din cadrul IPJ Sibiu au imobilizat și încătușat ieri (miercuri n.r.) un bărbat într-un supermarket din Sibiu, care amenința cu acte de violență și avea asupra sa un cuțit și un băț telescopic. În momentul de față există un dosar pe numele acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Îi felicităm pe colegii noștri, care au acționat imediat și au evitat producerea unei tragedii”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe pagina oficială de Facebook.

sursa video: Sindicatul Europol