DEVESELU. Premierul Florin Cîțu către Marius Aliman: „Trebuie să garantezi că vei face ceea ce ai promis”

Premierul Florin Cîțu a venit vineri, 18 iunie 2021, la Deveselu, pentru a-l susține pe Marius Aliman, candidatul PNL la funcția de primar. Cîțu a fost întâmpinat de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ajuns cu câteva minute înainte, și de șeful PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Premierul a precizat că este foarte important ca Aliman să realizeze în comună tot ceea ce a promis localnicilor, mai ales că l-a asigurat de toată susținerea sa.

„Marius, felicitări pentru curaj, în primul rând. Să intri în administraţia publică, să intri într-o bătălie din asta îţi trebuie curaj. Eu spus că partea uşoară este această competiţie, această campanie, să câștigi primăria. Partea grea este să livrezi, să livrezi pentru aceşti oameni. Eu sunt astăzi aici să spun că te voi ajuta în demersul tău să livrezi, dar depinde foarte mult de tine să te ţii de promisiune. Şi aici, de faţă cu aceşti oameni, eu sunt aici să te susțin, dar tu trebuie să garantezi că vei face ceea ce ai promis. Aceşti oameni merită tot efortul tău, ai intrat în această bătălie, trebuie să mergi până la capăt”, a spus Cîtu în fața școlii din comuna Deveselu.

Iulian Marius Aliman este fiul fostului primar din Deveselu, are 31 de ani și este căpitan șef în Portul Corabia. Tânărul care dorește să preia mandatul de primar în comuna Deveselu la alegerile din 27 iunie este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Științe Economice, promoția 2008, are un master în Științe Penale și Criminalistică la Facultatea de Drept a Universității București.