Handbalistele de la CSM Slatina s-au calificat la Turneul Final. Iulia Păsărică: „Sperăm la o medalie”

Echipa de junioare IV de la CSM Slatina, pregătită de profesoara Iulia Păsărică, s-a calificat la Turneul Final, ce va avea loc în perioada 24-27 iunie, tot la Rm. Vâlcea. La Turneul Semifinal ce a avut loc în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea, la finalul săptămânii trecute, handbalistele au înregistrat doar victorii, în Grupa B. Disputa cu Energetic Rm. Vâlcea pentru locul I a fost însă câștigată de echipa gazdă. 

Profesoara Iulia Păsărică s-a arătat mulțumită de parcursul fetelor sale și speră la o medalie.

„Ne-am calificat la Turneul Final de pe locul doi, care va avea loc în perioada 24-27 iunie, tot la Vâlcea. La Turneul Semifinal am ieșit pe locul I în grupă și am jucat cu Energetic din grupa cealaltă, care era tot pe locul I. Am câștigat două reprize din trei, dar ne-au bătut la golaveraj, 20-17 per total. Avem un parcurs foarte bun, iar acest lucru ne dă speranță că putem să obținem o medalie. La Turneul Final vor fi 16 echipe, nu opt ca de obicei. Vor fi multe jocuri, turneul este greu, pentru că vor fi două jocuri pe zi. Avem un parcurs foarte bun, am pierdut câte o repriză. Sunt mulțumită, chiar le felicit pe fete pentru dăruirea lor”, a spus Iulia Păsărică.

Rezultate Turneul Semifinal, Rm. Vâlcea:

– CSM Slatina-Unirea Sânnicolau Mare 31-18

– CSM Slatina-AHCS Cîtu 32-15

– CSM Slatina-CS Chimia Rm Valcea 24-22

Lotul echipei CSM Slatina, junioare IV: Maria Bălan, Maria Cîrciumaru, Bianca Dumitrașcu, Antonia Gheorghe, Gabriela Marcu, Maria Mierleșteanu, Bianca Mitrache, Claudia Pisăru, Erika Postolache, Rebeca Sârghi, Raisa Stanciu, Mihaela Ștefan, Melania Toader, Daria Tomescu, Lăcrămioara Trandafir, Gabriela Voica, Amalia Achimescu, Ionela Băragă; profesor: Iulia Păsărică.