TRAGEDIE. Fetița de 5 ani din Potcoava a murit, după ce a căzut din leagănul din curtea casei

Fetița de 5 ani ce se juca în curtea casei din Potcoava a murit, după ce a căzut dintr-un leagăn. Micuța se juca în curtea casei împreună cu un alt copil.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească exact cum s-a întâmplat tragedia.

„La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența.

Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

Polițistii din cadrul Poliției orașului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Știrea Inițială:

O fetiță de cinci ani este în stare gravă, după ce s-a accidentat căzând de la înălțime, la un loc de joacă amenajat acasă, în orașul Potcoava. Potrivit medicilor, fetița este în stop-cardiorespirator și se fac manevrele de resuscitare.

Informația a fost confirmată de primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia, care a precizat că ar fi vorba despre un loc de joacă amplasat acasă la familia minorei și nu unul al primăriei.

„Este vorba de o fetiță de 5 ani, care a căzut la un loc de joacă. Se juca cu un alt copil. Nu știu foarte multe. Ar fi căzut dintr-un leagăn, de fapt ar fi fost o căsuță amplasată într-un pom, nu știu mai multe detalii. Este un loc de joacă amenajat acasă și nu este al primăriei. A luat-o ambulanța și a fost transportată la UPU Slatina”, a spus primarul din Potcoava, Manuel Enăchioaia.

.