VIDEO. O mașină a plonjat în râul Olt, la Dăneasa. Șoferul a fost resuscitat aproape o oră, dar a fost declarat decedat

Un autoturism a plonjat în râul Olt, în zona comunei Dăneasa, marți, 22 iunie. Mașina a fost găsită la aproximativ 20 de metri de mal, adâncimea apei fiind de 10 metri.

Șoferul, un bărbat de 50 de ani, din Teleorman, a fost găsit în mașină, în stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat 50 de minute, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul.

„La locul evenimentului au fost mobilizați peste 20 de pompieri, cu două bărci cu motor, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. În sprijinul militarilor au venit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa. Șoferul a fost găsit de echipa de scafandri, în autoturism, în stop cardio-respirator, fiind adus în scurt timp la mal unde au fost începute manevrele de resuscitare. Pacientul, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în județul Teleorman, a fost resuscitat aproximativ 50 de minute, fiind declarat decedat de echipajele medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.