O femeie a murit, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Corabia. Pacienta suferise un atac cerebral

O femeie de 89 de ani, dintr-o comună din județul Olt, a murit, după ce a căzut de la etajul al doilea al Spitalului Orășenesc Corabia. Aceasta era internată pe Secția de Medicină Internă, după ce suferise un atac cerebral.

Reprezentanții unității medicale au anunțat că a fost deschisă o anchetă. Potrivit acestora, femeia s-a aruncat peste o balustradă de pe secția unde fusese internată pentru tratament de specialitate.

„O pacientă de 89 de ani, din Olt, a fost internată, în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe Secția de Medicină Internă a Spitalului Orășenesc Corabia. Anterior, aceasta fusese investigată și diagnosticată cu atac cerebral la Spitalul Municipal Caracal, iar din lipsă de locuri a revenit la Spitalul Orășenesc Corabia. În această dimineață, 25 iunie, în jurul orei 08.00, s-a aruncat peste balustrada balconului, de la etajul al doilea, unde funcționează Secția de Medicină Internă. Spitalul Corabia a anunțat Poliția Corabia, Compartimentul de Investigații Criminale, fiind demarate investigațiile. Totodată, s-a procedat la anunțarea familiei pacientei”, au precizat reprezentanții Spitalului Orășenesc Corabia.

DSP Olt a demarat un control în cadrul unității sanitare din Corabia.

Poliția Corabia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.