10 la Bacalaureat pentru doi elevi de la Liceul „Mihai Viteazul” Caracal și Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești

Au fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat, la nivelul județului Olt doar doi elevi reușind să obțină media 10.

Astfel, cei doi elevi cu note de 10 la toate probele pe care le-au susținut sunt de la Liceul „Mihai Viteazul” Caracal, profilul Filologie, iar celălalt este elev la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești – profil Tehnician în activități economice.

Rata de promovare în Olt este de 64,1 la sută, fiind cu patru procente peste rezultatele din 2020. 1.512 elevi olteni au fost declarați admiși, obținând note peste 6.00.

Rezultatele pot fi consultate accesând link-ul:

http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=31

Contestațiile pot fi transmise astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.