O femeie, operată la Spitalul Slatina, după ce a fost găsită înjunghiată în gât și membre, într-un cartier din Balș. Criminaliștii fac cercetări

O femeie a fost găsită rănită în zona unui supermarket din Balș, în această dimineață. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

Potrivit medicilor de la Spitalul Slatina, femeia are răni în regiunea cervicală și membrele superioare.

„A venit cu plăgi în regiunea cervicală anterioară și două plăgi la nivelul membrelor superioare. Pacienta a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a fost efectuată de o echipă complexă, ORL, BMF, Chirurgie Plastică”, a spus doctorul Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina.

Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt face cercetări în acest caz.

„În dimineața de 5 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în orașul Balș, se află o femeie care prezintă leziuni. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului, se află polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, efectuând cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea situației de fapt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, sunt analizate două ipoteze, prima ar fi varianta unei înjunghieri sau femeia și-a provocat singură rănile. Femeia nu avea un adăpost deasupra capului.

sursa foto: antena3.ro