Patru bărbați s-au bătut pe un teren agricol din comuna Vâlcele. Toți au ajuns la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale

Bătaie pe un teren agricol din comuna Vâlcele, unde mai mulți bărbați au intrat cu oile. Totul a avut loc duminică, în jurul orei 17.45, proprietarul terenului alertând poliția. Toți cei patru bărbați care s-au luat la bătaie au ajuns la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale.

„La data de 18 iulie a.c., ora 17:45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt, cu privire la faptul că, pe un teren agricol din comuna Vâlcele, proprietate personală, au pătruns cu oile 2 bărbați. Cu ocazia deplasării la fața locului a polițistilor, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani, toți din comuna Vâlcele. Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii, aceștia s-ar fi lovit reciproc”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma evenimentului, cele patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii olteni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

foto: arhivă