VIDEO. Bucătăria de vară a unei familii din Teslui s-a făcut scrum. Focul a izbucnit după ce un aparat electric a fost lăsat în priză

Bucătăria de vară a unei familii din comuna Teslui, județul Olt, s-a făcut scrum, noaptea trecută. Pompierii olteni s-au luptat o oră și jumătate pentru a stinge vâlvătaia.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit noaptea trecută, în comuna Teslui, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o anexă gospodărească, folosită ca bucătărie de vară. La sosirea echipajelor, anexa ardea generalizat, existând posibilitatea de propagare la locuința aflată în imediata apropiere. Pompierii au localizat rapid incendiul și au limitat propagarea la casa cu regim parter și mansardă. Intervenția a durat mai bine de o oră și jumătate, pe timpul misiunii fiind evacuată și o butelie de aragaz. În urma incendiului au ars anexa, cu suprafața de aproximativ 50 de metri pătrați, mobilier și electrocasnice”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pompierii olteni au precizat că incendiul a izbucnit din cauza unui aparat electric ce a fost lăsat sub tensiune, nesupravegheat.