UPDATE. O tânără din Deveselu a fost dată dispărută de soț. Femeia a plecat să cumpere țigări și nu s-a mai întors acasă

UPDATE: Polițiștii olteni au anunțat că tânăra a fost găsită în municipiul Caracal și se va întoarce la soț. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Persoana plecată voluntar, BĂLAN LARISA ROXANA, a fost identificată de către politiști. A fost plecată pe raza municipiului Caracal. Urmează să se întoarcă la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis miercuri la prânz, 21 iulie, reprezentanții IPJ Olt. 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii din Olt caută o tânără, în vârstă de 20 ani, care a plecat să cumpere țigări și nu s-a mai întors. Dispariția femeii din Deveselu a fost anunțată de către soțul acesteia.

„În dimineața zilei de 21 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de un bărbat, din comuna Deveselu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 iulie a.c., în jurul orei 21:00, soția sa, BĂLAN LARISA ROXANA, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat să cumpere țigări și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, aproximativ 55 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, cu tatuaje pe corp.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare neagră, bluză neagră cu model floral și încălțată cu pantofi sport de culoare albă.

foto: arhivă