FOTO-VIDEO. Tragedie, la Optași. Trei persoane au murit, după ce un tir și o mașină s-au lovit frontal

Accident grav, în această dimineață, 26 iulie, pe raza localității Optași, județul Olt, unde un autoturism și un tir s-au lovit frontal. Trei pasageri din autoturism au murit pe loc. Mașina în care se aflau cei trei are numere de Timișoara. 

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un singur sens de mers.

Din păcate, în acest accident rutier ce a avut loc pe Drumul Naţional 65 – European 574, între localitățile Negreni și Optași, și-a pierdut viața și un adolescent de 16 ani.

„La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Autocamion transportor era condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș, care nu consumase alcool. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.