Primarul Slatinei a verificat stadiul lucrărilor de pe strada Văilor. Moț: „Vom continua modernizarea prin execuția unei piste de biciclete”

Primarul Slatinei, Emil Moț, a verificat marți, 10 august, stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare de pe strada Văilor, ce au fost demarate în urmă cu o lună.

Edilul a dat asigurări că după modernizarea completă a străzii, va fi executată și pista de biciclete.

„Așa cum am anunțat la începutul lunii iulie, Primăria municipiului Slatina a demarat lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Văilor. Astăzi, alături de Administratorul Public, Cristian Cismaru, am mers în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor și a ne asigura că execuția este realizată conform standardelor aferente acestui obiectiv. De asemenea, odată cu realizarea completă a procesului de reabilitare aferent străzii Văilor, ne vom onora promisiunea și vom demara acțiunile de realizare a următorului obiectiv, respectiv vom continua modernizarea acestei străzi prin execuția unei piste de biciclete”, a declarat Moț.

Modernizarea străzii Văilor din Slatina este realizată cu fonduri europene. Până la finalizarea lucrărilor, șoferii au la dispoziție ruta alternativă pe strada Plevnei.