Un bărbat a fost găsit în albia secată a unui pârâu din apropierea Parcului „Constantin Poroineanu” Caracal. Fusese dat dispărut marți noaptea

O femeie din Caracal a alertat poliția marți seara, 10 august, după ce tatăl ei nu s-a mai întors acasă.

Alarma a fost dată în jurul orei 22.30.

„La data de 10 august, orele 22.30, o femeie din Caracal, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, tatăl său, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 11:00 și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, fiind mobilizate efective sporite”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bătrânul a fost găsit astăzi, în albia secată a unui pârâu din apropierea Parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal.

„În cursul zilei de 11 august, în jurul orelor 12.00, bătrânul a fost găsit în albia secată a unui pârâu, în proximitatea parcului ”Constantin Poroineanu”, din municipiul Caracal, fiind extras și preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt și ulterior transportat la Spitalul municipal din localitate. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, au mai declarat polițiștii olteni.