Un bărbat din Drăgănești-Olt, în arest preventiv, după ce și-a urcat soția, cu forța, într-o mașină. A fost ajutat de un tânăr

Doi bărbați din Drăgănești-Olt, unul de 31 de ani, altul de 22 de ani, au ajuns în arest prevenit pentru 30 de zile, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie.

Pe 9 august, polițiștii au fost sesizați că o femeie a fost luată cu forța de pe stradă și a fost băgată într-o mașină. Bărbatul de 31 de ani, din Drăgănești-Olt, este chiar soțul femeii. Acesta și-a urcat cu forța soția în mașină, deplasându-se în Slatina.

„Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani, din  Drăgănești, județul Olt, este soţul femeii în cauză, iar în seara zilei de 9 august, acesta împreună cu un tânăr de 22 de ani,  din Drăgăneşti-Olt, s-ar fi deplasat  cu un autoturism condus de cel din urmă pe raza comunei Șimnicu de Sus, de unde ar fi  luat-o, împotriva voinței sale, pe tânăra în cauză, ulterior deplasându-se pe raza Municipiului Slatina, județul Olt. În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul de 31 de ani și tânărul de 22 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. Cei în cauză au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ DOLJ.

foto: arhivă