LISTA cu medicii de la Spitalul Slatina care primesc locuințe de la Primăria Slatina

Primăria Slatina a întocmit lista cu doctorii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina ce vor primi locuințe în cadrul Proiectului „Locuințe pentru medici”. Astfel, lista solicitanților care au acces la aceste locuințe va fi supusă aprobării în ședința Consiliul Local Slatina, ce va avea loc mâine, 31 august.

La data repartizării locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, solicitanții au obligația să reconfirme îndeplinirea tuturor criteriilor de acces.

Printre doctorii de la Spitalul Slatina care apar pe această listă se numără: chirurgul plastician Florin Popa, ortopedul Daniel Călin, ginecologul Masoud Hashemi sau urologul Radu Ungureanu. Cel mai mare punctaj este obținut de medicul Ioana Avram, 105 puncte, care face gărzi pe Secția de Neurologie a Spitalului Slatina, fiind urmat de urologul Victor Stoenescu.

Blocul de locuințe destinat închirierii specialiștilor din Sănătate este amplasat pe strada Cireașov, nr. 23 din Slatina. Primăria municipiului Slatina a preluat cele 20 de apartamente de la Agenția Națională pentru Locuințe, iar acum urmează să le predea cadrelor medicale ce fac naveta la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Zeci de medici de la spitalul din Slatina fac naveta zilnic pentru a îngriji pacienții, cei mai mulți venind de la Craiova.

Proiectul ,,Locuințe pentru medici” a demarat în urmă cu trei ani, fiind inițiat pentru a veni în sprijinul tinerilor specialiști din Sănătate, care aveau probleme cu naveta.

Locuințele, 20 apartamente cu 2 camere, au fost construite pe strada Cireașov, într-un bloc cu regim de înălţime parter+3 etaje+mansardă, valoarea finală a obiectivului fiind de 3.137.532,01 lei (inclusiv TVA).