INCONȘTIENȚI. Un bărbat din Constanța, beat criță, la volan pe străzile din Olt. Trei dosare penale pentru alcool

În urma controalelor efectuate de polițiștii olteni, pe 1 septembrie, trei șoferi au fost descoperiți în trafic băuți, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale.

Un bărbat din județul Constanța ce conducea pe raza comunei Vulpeni a avut o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 01 septembrie a.c., pe strada Decebal, din comuna Vulpeni, a fost depistat un bărbat de 49 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Polițiștii olteni au continuat exemplele cu un bărbat din Curtișoara, concentrația alcoolică fiind de 0.63 mg/litri alcool pur în aerul expirat.

„La data de 01 septembrie a.c., un bărbat de 51 de ani, din comuna Curtișoara, a fost depistat pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, în timp ce conducea un  autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, au mai arătat polițiștii olteni.

Un bărbat de 47 de ani din București, ce conducea în comuna Băbiciu, a fost depistat băut la volan. Acesta tracta și o remorcă neînmatriculată.

„Tot în aceeași zi, pe Drumul Județean 642, în comuna Băbiciu, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, tractând o remorcă neînmatriculată. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, au conchis polițiștii din cadrul IPJ Olt.