O șoferiță de 19 ani a intrat cu mașina într-un gard din plăci de beton, între Slatina și Curtișoara

O mașină, ce se deplasa pe direcția Slatina către Curtișoara, a intrat într-un gard din plăci de beton, joi, 9 septembrie, în jurul orei 17.00. Șoferul mașinii, o tânără de 19 ani, dar și pasagera de pe scaunul din dreapta-față, o adolescentă de 16 ani, au ajuns la UPU Slatina pentru îngrijiri medicale.

„La data de 9 septembrie a.c., ora 17.05, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, între localitățile Slatina și Curtișoara. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, iar din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe direcția Slatina către Curtișoara, iar la intersecția Drumului Județean 546 cu Drumul Comunal 193 a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din plăci de beton. În urma coliziunii, conducătorul auto, o tânără de 19 ani, din municipiul Slatina și o minoră, de 16 ani, din comuna Curtișoara, pasageră pe scaunul dreapta față, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Polițiștii olteni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.