Primăria Balș, sprijin pentru locatarii afectați de incendiul produs într-o garsonieră

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a anunțat că va veni în sprijinul familiilor afectate de incendiul ce a avut loc joi, 7 octombrie, într-un bloc de locuințe. Edilul s-a aflat joi în fața imobilului din care au fost evacuate 25 de persoane, asigurându-i pe oameni că le va oferi sprijin pentru a depăși acest moment dificil.

Astfel, în cadrul ședinței Consiliului Local Balș, ce va avea loc astăzi, 8 octombrie, se vor aloca bani pentru a fi efectuate reparațiile în garsonierele afectate de incendiu.

„Mulțumită intervenției prompte a autorităților, pagubele au fost limitate în celelalte spații de locuit, cu excepția garsonierei din care a izbucnit incendiul.  Cel mai important, nicio persoană nu se află în pericol, iar împreună lucrăm pentru îndepărtarea efectelor negative. Familiile, ale căror locuințe sunt afectate de pagubele incendiului, au asigurată cazare gratuită. De asemenea, pentru că este nevoie de solidaritate, depunem toate eforturile să venim în sprijinul lor. În acest sens vom convoca mâine (n. red – vineri 8 octombrie) Ședința Consiliului Local Balș, pentru a aloca sumele necesare reparațiilor și eventual, oferirea ajutoarelor de urgență. Multă sănătate celor afectați și multă putere! Împreună, depășim această criză”, a anunțat edilul orașului de pe Olteț, Cătălin Rotea.

Reamintim că un incendiu a izbucnit joi, 7 octombrie, într-o garsonieră din Balș. Pompierii au evacuat 25 de persoane, patru fiind transportate la Camera de Primiri Urgențe de la Spitalul Balș, cu intoxicație ușoară cu monoxid de carbon.