VIDEO. Trafic blocat, în zona localității Negreni, în urma unui accident rutier, cu două mașini

Un accident rutier, în care au fost implicate două mașini, a avut loc în această dimineață, pe DN 65 Slatina-Pitești, în zona localității Negreni.

„Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, cu autospeciale și echipamente pentru descarcerare și prim ajutor, acționează pe Drumul European 574, în zona localității Negreni, la un accident rutier. Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Traficul este complet blocat.

Patru persoane sunt implicate, trei într-un autoturism, printre care și un minor, și doar șoferul în cel de-al doilea autoturism. Toate victimele sunt conștiente.

Victimele, printre care și minorul de patru ani, au fost transportate la UPU Slatina.

„Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă 78 de ani, a rămas încarcerat și a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare. Pacientul, conștient, politraumatizat, a fost transportat de echipajul SMURD Scornicești la UPU Slatina. O femeie, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Daneți, județul Dolj, a fost transportată la UPU Slatina, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Tot la UPU Slatina au ajuns și minorul, în vârstă de patru ani și tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani, fără urme vizibile de traumă”, au mai precizat reprezentanții ISU Olt.

Polițiștii olteni au transmis că șoferul de 40 de ani nu consumase alcool, pentru celălalt urmând a fi recoltate probe biologice.

„Șoferul, în vârstă de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge, la unitatea spitalicească, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.