Un pistol și muniția aferentă au dispărut din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești

Un pistol și muniția aferentă au dispărut din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești. Polițistul care a rămas fără pistol lucrează în cadrul Postului de Poliție Văleni, iar oamenii legii s-au sesizat pe 19 octombrie.

„La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Drăgănești-Olt s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că unui polițist din cadrul Postului de Poliție Văleni, îi lipsește, din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești, armamentul și muniția aferentă”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Olt.

Polițistul ar fi depus armamentul pe 18 octombrie, iar a doua zi, când a dorit să-l ridice, i s-a spus că nu există în camera unde ar fi trebuit să fie depozitat.

„Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., polițistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția aferentă, aflate în dotarea polițistului, nu se regăsesc în camera de armament. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neglijență în serviciu”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

foto: arhivă