Percheziții în comuna Nicolae Titulescu și în orașul Corabia. Procurorii fac cercetări privind traficul de droguri și infracțiuni economice

Amplele acțiuni operative desfășurate miercuri, 24 noiembrie, de procurorii Direcției de Investigare a Infracționalității, Crimei Organizate și Terorism, au ajuns și în județul Olt.

Astfel, au fost descinderi și la patru adrese din Olt, două fiind în orașul Corabia și două în comuna Nicolae Titulescu, în dosare penale ce vizează infracțiuni de trafic de droguri și economice.

Potrivit Poliției Române, scopul misiunilor anchetatorilor este destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere.

foto: arhivă