Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații, în afara comunei Scărișoara. Nu avea permis

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un tânăr de 19 ani din comuna Rusănești a căzut cu mașina într-un canal de irigații și a murit. Băiatul nu deținea permis de conducere.

„La data de 23 noiembrie a.c., ora 00:13, un tânăr, de 19 ani, din comuna Rusănești, în timp ce conducea un autoturism, pe un câmp, în afara comunei Scărișoara, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul volanului și a căzut cu autoturismul într-un canal de irigații. În urma evenimentului, conducătorul auto a decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În interiorul autoturismului se aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani, care nu au necesitat îngrijiri medicale.