Rotea: „Așa cum m-am angajat în urmă cu un an în fața bălșenilor, crearea de noi locuri de muncă rămâne una dintre preocupările mele principale”

Un nou supermarket a fost deschis în Balș, fiind create alte 80 de noi locuri de muncă. Crearea de noi locuri de muncă în Balș rămâne una dintre preocupările principale ale primarului Cătălin Rotea.

Edilul spune că toate companiile care vor genera locuri de muncă în Balș vor beneficia de reducerea taxelor și impozitelor.

 „Încă 80 de noi locuri de muncă au fost create în Balș, odată cu deschiderea noului Kaufland din Strada Nicolae Bălcescu. Așa cum m-am angajat în urmă cu un an în fața bălșenilor, crearea de noi locuri de muncă rămâne una dintre preocupările mele principale, iar acest proces va continua și în perioada următoare. Mă bucur că investitorii își îndreaptă atenția spre bălșeni și, la fel ca și în cazul celorlalte companii, care generează locuri de muncă în orașul nostru, vor beneficia de reducerea taxelor și impozitelor locale”, a spus Rotea.