Haine inscripționate cu numele unor firme celebre, de peste 100.000 de lei, confiscate în urma unei percheziții în Corabia

Polițiștii au descoperit articole vestimentare contrafăcute, în valoare de 100.000 de lei, în urma unei percheziții domiciliare efectuate marți, 7 decembrie, în orașul Corabia.

„Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Olt. Astfel, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri contrafăcute, estimate la o valoare de 100.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt.

Un bărbat de 45 de ani este cercetat pentru contrabandă, în locuința acestuia fiind descoperite 200 de bunuri inscripționate cu numele unor firme consacrate.

„În urma  activităților desfășurate au fost depistate aproximativ 200 de bunuri inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele, constând în articole vestimentare, încălțăminte tip sport, produse de marochinărie si parfumuri, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 45 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, au mai transmis polițiștii de frontieră.