Primăria Valea Mare angajează administrator. Se pot înscrie la concurs inclusiv cei cu opt clase

Primarul din Valea Mare, George Iancu, vrea să angajeze administrator pentru comună. Astfel, Primăria Valea Mare organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcție contractuale de execuție vacante, de administrator I.

Candidaților li se cer studii generale sau medii, adică pot concura pentru acest post inclusiv persoanele care au doar opt clase.

În schimb, comisia de concurs din cadrul Primăriei Valea Mare le solicită candidaților trei ani vechime în muncă.

Toți cei care și-ar dori să facă echipă cu primarul George Iancu, la Primăria Valea Mare, își pot depune dosarele până pe 20 ianuarie, ora 11.00, urmând ca pe 2 februarie să susțină proba scrisă, iar pe 4 februarie interviul.

Anunțul de angajare nu este publicat pe site-ul oficial al Primăriei Valea Mare, însă relații suplimentare se pot obține la sediul instituției sau la telefon 0249/480.310.

Reprezentanții primăriei ce se află în imediata apropiere a Slatinei nu au putut fi contactați pentru mai multe detalii despre acest post ce este scos la concurs în această perioadă.

Detalii despre concurs, accesând link-ul: http://posturi.gov.ro/post/administrator-i-primaria-comunei-valea-mare-judetul-olt/