10 accidente la Caracal, Drăgănești, Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtișoara, Baldovinești. Poliția recomandă să se circulă cu viteză redusă

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că, în această dimineață, la nivelul județului au fost înregistrate 10 evenimente rutiere, nouă dintre ele fiind soldate doar cu pagube materiale.

„În această dimineață, pe raza județului Olt au fost sesizate 10 evenimente rutiere, pe raza localităților Caracal, Drăgănești-Olt (2), Valea Mare, Brebeni, Călui, Oboga, Curtișoara și Baldovinești. Din acestea, 9 au fost soldate doar cu pagube materiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Un tânără de 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina pe care o conducea a părăsit șoseaua între Balș și Baldovinești.

„Totodată, în această dimineață, în jurul orei 04:30, pe Drumul Județean 643A, între localitățile Balș și Baldovinești, un autoturism a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din orașul Balș, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Bals.  Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, au mai adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii olteni recomandă să se circule cu viteză redusă, carosabilul fiind alunecos.

„Având în vedere că la această oră, sunt semnalate precipitații sub formă de burniță, care favorizează depunerea de polei pe mai multe artere rutiere de pe raza județelui Olt, carosabilul fiind alunecos, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză foarte redusă și să evite manevrele periculoase, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei și să nu bruscheze comenzile autovehiculului!”, a adăugat Vasiloaica.

foto:arhivă