Primarul din Perieți trimite toți copiii din comună în excursie. Proiectul „Natura, prietena mea” este finanțat de primărie

Copiii din clasele primare din comuna Perieți, județul Olt, au fost într-o excursie, în Vâlcea, vizitând mai multe obiective din județul vecin, la finalul săptămânii trecute.

Primarul din comuna Perieți, Răzvan Rada, a anunțat că, pe 1 și 2 iunie, vor pleca și copiii de la grădiniță și cei din clasele de gimnaziu. Proiectul „Natura, prietena mea” este finanțat de primărie, în total fiind 170 de beneficiari, elevi și preșcolari din comună.

„Copiii noștri din clasele primare au avut parte de o zi frumoasă, cu vizite la Salina Ocnele Mari, la Gradina Zoologică din Râmnicu Vâlcea și Parcul de Aventură Vaideeni. Excursia a fost finanțată de Primăria Comunei Perieți, în cadrul proiectului educațional „Natura prietena mea”!

Pe 1 și 2 iunie, va fi rândul colegilor lor de la grădiniță și din clasele de gimnaziu să aibă parte de surprizele unei excursii atât de așteptate. Mă bucur că am putut să le ofer acest cadou de 1 Iunie și că toți copiii noștri au ocazia să învețe lucruri noi și sa exploreze frumusețile Olteniei”, a spus primarul din comuna Perieți.

sursa foto: facebook Răzvan Rada