Oprescu: Organizația PSD Olt mai are ceva oameni de trimis la București

Social democrații olteni își doresc ca în urma negocierilor să mai obțină posturi în structurile centrale. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, nu a vrut să avanseze numele celor ce ar putea fi trimiși la București, dar a confirmat că mai are oameni pentru funcții importante. 

„Nu putem vorbi despre negocieri decât în privința funcțiilor politice. În momentul de față, județul Olt, organizația PSD, mai are ceva oameni de trimis la București. Nu aș vrea să avansez nume și funcții până când nu le vom obține. Ele vor fi făcute publice”, a declarat Marius Oprescu.

Legat de schimbările din fruntea instituțiilor de la nivelul județului, liderul social democrat a precizat că acestea vor fi făcute doar în urma unor evaluări în cadrul Coaliției.

„În județul Olt, funcțiile care au avut o componentă politică deja au fost finalizate. Restul funcțiilor nu sunt politice. Nu vom susține numirea unor persoane politice pe anumite funcții, ci schimbarea persoanelor incompetente din funcții, acest lucru îl vom susține. Schimbările vor fi făcute în urma unor evaluări care vor fi făcute în cadrul Coaliției. Împreună vom cere schimbarea acestor persoane”, a spus Oprescu.