O mașină condusă de o tânără de 26 de ani s-a răsturnat între Greci și Șerbănești

O mașină s-a răsturnat luni seara, 7 februarie, pe drumul județean 546 A, între Greci și Șerbănești. Autoturismul era condus de o tânără de 26 de ani, alături de ea fiind alți doi pasageri. 

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism care se deplasa pe Drumul Județean 546 A, din direcția Greci către Șerbănești, iar, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism se aflau 3 persoane, din care conducătorul auto, respectiv o tânără, în vârstă de 26 de ani și doi pasageri, respectiv un bărbat, în vârstă de 44 de ani și un minor, în vârstă de 13 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

În urma accidentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.