Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17-20 de ani, au furat 300 de metri de plasă de gard de la o firmă din Piatra-Olt. Au fost reținuți

Trei tineri, niciunul mai mare de 20 de ani, au fost reținuți, după ce au furat 300 de metri de plasă de gard de la o firmă din Piatra-Olt.

„În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, la data de 17 februarie a.c., au fost identificați trei tineri cu vârstele cuprinse între 17 și 20 de ani, care, la data de 13 februarie a.c., s-ar fi deplasat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din orașul Piatra-Olt, de unde ar fi sustras 300 de metri de plasă de gard”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Polițiștii spun că prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Olt.  Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

foto:arhivă