FOTO-VIDEO. O mașină s-a răsturnat pe strada Cuza Vodă din Slatina. Șoferul, un bărbat de 73 de ani, a scăpat fără traumatisme

Pompierii Detașamentului Slatina și un echipaj SMURD au intervenit marți dimineață, 22 februarie, pe strada Cuza Vodă din Slatina, unde o mașină s-a răsturnat. Din fericire, șoferul, un bărbat de 73 de ani, nu a suferit răni și a refuzat transportul la unitatea medicală.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Cuza Vodă, la un accident rutier cu o victimă blocată în autoturism. La sosirea echipajelor, autoturismul a fost găsit răsturnat, iar șoferul în vârstă de 73 de ani, conștient și cooperant. Bărbatul a fost extras în siguranță din vechiul și preluat de echipajele medicale. Pacientul nu acuza dureri și nu prezenta traumatisme și a refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Potrivit unor surse, șoferul a fost neatent, pentru că i-a sunat telefonul, a pierdut controlul mașinii, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.