Vedița Colonești, victorie cu Flacăra Horezu. Primarul: „Sunt foarte mulțumit de joc”

În primul meci oficial din acest an, Vedița Colonești s-a impus vineri, 11 martie, pe teren propriu, în fața echipei Flacăra Horezu, partida contând pentru etapa a XVI-a a Ligii a III-a. Gruparea din Colonești a câștigat cu 3-1, golurile gazdelor fiind marcate de Anghelina (dublă) și Marian Tîrșe. Din minutul 28, Vedița a jucat în inferioritate numerică, jucătorul camerunez Frank fiind eliminat, după ce a primit al doilea galben.

Primarul din Colonești, Nicolae Stan, s-a arătat mulțumit de joc, mai ales că Vedița a evoluat în inferioritate numerică timp de o oră.

„Sunt foarte mulțumit de joc, deși am avut absențe, Popescu a fost indisponibil, Coman a jucat doar 10 minute. Am jucat și în inferioritate numerică, dar băieții au făcut un joc foarte bun”, a spus primarul din Colonești.

În etapa următoare, programată la finalul săptămânii viitoare, Vedița Colonești va întâlni, în deplasare, CSM Slatina.

Vedița Colonești: Stăncioaica, Mitrache, Cotigă, Toukam Nop Frank Stephane, Alexandrescu, Anghelina, Tîrșe, Willfred, Niță, Ion Mihai, Robert Stancu. Au mai jucat: Aria, Mateiciuc, Coman și Mihai Gheorghe. Antrenor: Mircea Stan.

sursa foto:facebook Vedița Colonești