Gabriel Precup, înaintea meciului cu CSM Slatina: „La Slatina mi-am făcut treaba, la fel voi face și aici”

Mijlocașul echipei Viitorul Dăești, Gabriel Precup, a declarat înaintea partidei de astăzi, 12 martie, cu CSM Slatina, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii a III-a, că disputa este una importantă. Precup, care a evoluat de-a lungul carierei la echipe din Slatina fiind originar din județul Olt, spune că nu are orgolii în plus în acest meci. Își dorește doar ca echipa Viitorul Dăești, unde are contract până în vara acestui an, să își îndeplinească obiectivul-promovarea.

„Este derby-ul seriei, jucăm acasă, ne dorim să câștigăm. Nu este un meci capital, dar trebuie să ne arătăm forța. Obiectivul este clar promovarea, și la noi, și la ei. Nu este decisiv, pentru că ne întâlnim cu ei de trei ori în play-off. Este un avantaj pentru cine termină pe primul loc și ne dorim să rămânem în fruntea clasamentului. Personal, nu am orgolii în acest meci. Sunt jucător profesionist și mi-am făcut treaba indiferent unde am evoluat, la fel îmi doresc și pentru echipa de aici. La Slatina mi-am făcut treaba, la fel voi face și aici, îmi doresc să promovez alături de colegii mei”, a spus Precup.

Partida dintre Viitorul Dăești și CSM Slatina se dispută astăzi, de la ora 15.00, cele două echipe fiind despărțite de un singur punct în clasamentul Seriei a VI-a a Ligii a III-a. Partida tur, de pe stadionul „1 Mai” din Slatina, a fost câștigată de CSM Slatina, cu scorul 2-0.

sursa foto: facebook Viitorul Dăești