Burcă: „Mă bucur că am câștigat dintr-o fază fixă”

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă, s-a arătat încântat că echipa sa a câștigat partida cu Viitorul Dăești, cu scorul 2-1, golul victoriei fiind marcat în minutul 90, în urma unei faze fixe. Burcă a precizat că se întâmplă ca unele jocuri să fie câștigate în ultimele minute, din fază fixă. Mai mult de atât, Burcă a catalogat duelul cu Viitorul Dăești ca fiind unul ciudat.

„Suntem bucuroși, pentru că în play-off sunt echipe puternice, diferența nu mai este atât de mare, săptămână de săptămână trebuie să te încarci cu energie, să fii la cel mai bun nivel, pentru că, dacă faci un pas greșit, lucrurile pot lua o turnură incredibilă. Suntem fericiți, pentru că a fost un meci ciudat, după ce am avut 1-0, controlam meciul, am mai avut și șanse să înscriem, n-am înscris, și am primit un gol, fapt ce mă nemulțumește foarte tare. Este important că am rămas în joc și am revenit chiar în ultimele minute. Sunt multe lucruri de analizat, dar este bine când poți să faci critici pe rezultate pozitive. Ținând cont că și noi am avut ocazii importante, consider că rezultatul este echitabil. Este bine că am câștigat astăzi în minutul 90, se întâmplă și astfel de meciuri. Mă bucură că am câștigat dintr-o fază fixă, pe care o lucrăm de foarte mult timp. În momentele grele, în care forțele sunt egale, o fază fixă poate să facă diferența”, a spus Burcă, după partida de pe Stadionul „1 Mai” din Slatina.

De cealaltă parte, antrenorul-jucător de la Viitorul Dăești, Adi Popa, s-a arătat nemulțumit că jocul a fost pierdut în minutul 90 și a felicitat echipa din Slatina.

„Felicit echipa din Slatina pentru victorie, a fost un joc plăcut pentru spectatori. Din păcate, pentru noi nu s-a terminat bine, am luat gol pe final, ne pare rău, era important să nu pierdem meciul de astăzi, am muncit, îi felicit pe băieții noștri pentru cât au alergat. Cred că mai echitabil era un rezultat de egalitate, dar asta este, învățăm din greșeli, mergem înainte, mai avem șapte jocuri și sperăm ca la sfârșitul play-off-ului să reușim să prindem locul II. Cu siguranță Alexandria amenință locurile de baraj, au o echipă bună, s-au întărit față de turul campionatului. Din păcate, noi avem foarte mulți jucători accidentați, am fost foarte puțini, nu am avut multe soluții”, a spus Adi Popa.

„Alexandria ne-a pus cele mai multe probleme”

Tehnicianul de la Slatina, Ovidiu Burcă, se gândește deja la meciul de vineri, 16 aprilie, de pe terenul echipei CSM Alexandria.

„Nu aș vrea să supăr pe cineva, dar dintre toate echipele pe care le-am întâlnit, Alexandria ne-a pus cele mai multe probleme. Meciul care vine, săptămâna viitoare, va fi un meci extrem de dificil pentru noi, trebuie să ne pregătim foarte bine, trebuie să analizăm foarte bine lucrurile pe care nu le am făcut așa cum trebuie, pentru că ne așteaptă un adversar foarte dificil. Acolo s-a schimbat antrenorul, este un antrenor tânăr, cu foarte multe idei bune, i-am întâlnit în pregătire și am văzut că au schimbat foarte mulți jucători. Va fi o partidă foarte grea. Trebuie să rămânem echilibrați, la fotbal echilibrul este cel mai important”, a spus Burcă.

CSM Slatina a câștigat vineri, 8 aprilie, partida de pe teren propriu cu Viitorul Dăești, cu scorul 2-1, golurile slătinenilor fiind marcate de Doman (în minutul 20) și Manea (minutul 90).