Peste 3.900 de slătineni vor primi tichete sociale de Paște. Primăria Slatina a început distribuirea

Începând de astăzi, 11 aprilie, Primăria Slatina a început distribuirea tichetelor sociale de Paște, beneficiarii urmând să le primească prin poștă. Din numărul total de 3.989 cereri depuse inițial, adică persoane cu handicap grav sau accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, 3.931 au fost eligibile.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 135 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”, au declarat reprezentanții Primăriei Slatina.